fbpx
14.4 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Agenda tips Voorverkoop kaarten Festival terug naar het Begin start op 1 maart

Voorverkoop kaarten Festival terug naar het Begin start op 1 maart

Appingedam – In het weekend van 15 t/m 17 mei vind het festival terug naar het begin plaats. Tijdens deze culturele ontdekkingstocht waar muziek, kunst en theater samenkomen in de betoverende kerken van het Groningse wierdenlandschap tussen Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Met je zelfgekozen route, rijd je over kronkelende weggetjes en oude zeedijken. Plug uit en tune in.

Maaike Oubouter is één van de artiesten die optreedt tijdens het festival in en om Appingedam. Oubouter deed in 2013 mee aan de Beste singer-songwriter van Nederland en brak door met het nummer Dat ik je mis. Op het uitgebreide festival programma staan ook Nora Fischer & Marnix Dorrestein (deze zangeres en popgitarist laten oude componisten als Vivaldi en Monteverdi klinken als hedendaagse singer-songwriters), The Avonden (hun album werd door Volkskrant verkozen tot beste Nederlandstalige plaat van 2018) en singer-songwriter Eva van Manen (zij bracht liedjes uit samen met Spinvis en komt nu met haar debuutalbum Politiek en Liefde).

Het festival trapt op vrijdagavond 15 mei af in de Nicolaïkerk in Appingedam met de Amerikaanse zangeres Michelle David. Zij gaat hier met haar band The Gospel Sessions terug naar de oorsprong van gospel met invloeden uit West-Afrika en het Caribische gebied.

De online kaart verkoop voor het festival Terug naar het Begin begint 1 maart op: www.terugnaarhetbegin.nl.

Oproep vrijwilligers en gastgezinnen
Elk jaar wordt de organisatie ondersteund door tientallen vrijwilligers. Ook zoekt het festival naar gastgezinnen voor overnachtingen van enkele artiesten. Heb je tips, wil je helpen, of meer informatie? Mail dan naar nicole@terugnaarhetbegin.nl.

Advertenties