Voormalige discotheek Two Brothers (Skopje) in Harkstede gaat in vlammen op

Harkstede – Harkstede – In de voormalige discotheek Two Brothers aan de Hoofdweg in Harkstede is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Bij aankomst van de eerste blusvoertuigen van de brandweer was al duidelijk dat het pand niet meer te redden was. De rookwolken waren in de wijde omtrek te zien. Het brandweerkorps van Harkstede kreeg bijstand van de korpsen uit Slochteren en Groningen bij het bestrijden van de brand.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Ramptoeristen
De brandweer had veel last van ramptoeristen die op de brand waren afgekomen, brandweervoertuigen moesten zich met enige moeite door de mensenmassa heen manoeuvreren. Geef hulpverleners de ruimte.

Voormalige discotheek
Het pand aan de Hoofdweg is bekend als discoteek Two Brothers voorheen stond op de zelfde locatie discotheek Skopje. Dat pand is afgebroken en daar is de loods van Two Brothers voor in de plaats gekomen.

Wietkwekerijen
In het voorjaar van 2013 werd er in het pand een grote hennepkwekerij met 1.600 planten ontdekt. Een aantal weken later vond de eigenaar weer een hennepkwekerij in het pand.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”433″]

Back to top button