fbpx
13.9 C
Delfzijl
zondag 31 mei 2020
Home Algemeen Voorlichting over voeding in relatie tot geheugen in Het Ontmoetingshuis Appingedam

Voorlichting over voeding in relatie tot geheugen in Het Ontmoetingshuis Appingedam

Appingedam – Op woensdag 27 maart a.s. om 10.00 uur zal de diëtiste Petra den Engelsman een voorlichting komen geven over onze gezondheid en het geheugen met voeding. Wist u dat: van iedere hap eten die we doorslikken, er maar liefst 20% van de binnen gekregen energie naar onze hersenen gaat? Ze verbruiken meer energie dan ieder ander orgaan in ons lichaam. Het is dus niet verwonderlijk dat voeding een grote invloed heeft op de gezondheid van de hersenen. De diëtiste zal dieper in gaan op de verschillende voedingsstoffen die belangrijk zijn voor onze hersenen en het ouder worden.

De voorlichting vindt plaats in Het Ontmoetingshuis. Het Ontmoetingshuis is voor iedereen die zich wel eens eenzaam voelt en graag nieuwe mensen wil leren kennen. Het is ook de plek voor mensen met een vorm van geheugenverlies als ouderdom vergeetachtigheid of lichte dementie, om samen met uw naaste of met andere bezoekers een fijne dag te hebben. Het ontmoetingshuis is iedere woensdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur in het ASWA-gebouw, Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voorlichting over voeding en geheugen? Meldt u dan nu aan via het service punt van ASWA-Welzijn, tel: 0596-626792

Advertenties