Voorjaarsvakantie activiteiten bij Kans & Kunst

Delfzijl – Het is weer Voorjaarsvakantie en dat betekent leuke activiteiten! Kans & Kunst heeft een speciaal programma samengesteld voor de vakantie met diverse creatieve activiteiten, waaronder veel leuks voor kinderen. De activiteiten zijn zeer laagdrempelig aangelegd en het is helemaal gratis.

Woensdag 1 maart – geopend tussen 13.00 en 16.30 uur.
Kinderatelier – Schilderen zonder kwast.
Bijzonderheden: voor kinderen van alle leeftijden, vrije inloop.

Donderdag 2 maart – geopend tussen 13.00 en 16.30 uur.
Schildercursus (echt voor beginners, jong en oud welkom).
Kinderactiviteit: Notebook Case maken (van een DVD hoesje).
Bijzonderheden: *opgave verplicht, start schildercursus is tussen 13.30 en 14.00 uur, Notebook Case vrije inloop.

Vrijdag 3 maart – geopend tussen 13.00 en 16.30 uur.
Naaicursus: “Kennismaken met de naaimachine”.
Inloopatelier (lekker zelf creatief bezig).

Bijzonderheden: *opgave verplicht (voor vragen over de naaimachine is opgave niet nodig), inloopatelier is vrije inloop.

Zaterdag 4 maart – geopend tussen 10.00 en 16.00 uur.
Kinderactiviteit: kinderkunstwerk maken met vlinders en bloemen.
Workshop volwassenen: Vouwkaartje met vogels (borduren, 3D plaatjes).
Bijzonderheden: *opgave verplicht, start kinderactiviteit is vanaf 10.00 uur en workshop voor volwassenen is vanaf 13.00 uur. (Beide activiteiten gaan door vanaf 4 deelnemers).

*Voor de activiteiten waarbij ‘opgave verplicht’ vermeld staat, kun je je opgeven via opgave.kansenkunst@hotmail.com of via WhatsApp: 0616575592.

Kans & Kunst zet zich namelijk in voor alle creatieve kinderen en creatieve (jong)volwassenen uit Delfzijl (Groningen) en omgeving, die zich graag meer zouden willen ontwikkelen binnen hun creativiteit of gewoon lekker creatief bezig willen zijn. Wij bieden een ontmoetingsplek/atelier aan dat vier dagen per week geopend is, voor iedereen die lekker buitenshuis creatief aan de slag willen. Meer informatie is te vinden op de website: www.kansenkunstdelfzijl.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/kansenkunstBack to top button