Voorjaarskermis in Delfzijl met gloednieuwe attractie Aviator The Ride

Delfzijl – Van woensdag 15 tot en met maandag 20 mei staat het centrum van Delfzijl weer de voorjaarskermis. Zes dagen lang kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan attracties, variërend van sensationele thrill rides tot kindvriendelijke pleziermakers.

Een van de nieuwste aanwinsten op de kermis is de Aviator, die voor het eerst haar opwachting maakt in Delfzijl. Deze spectaculaire attractie biedt een unieke rit waarbij passagiers worden meegenomen op een razendsnelle avontuurlijke tocht met tollende armen en gondeltjes.

Ook de Europe Flyer keert terug, een reusachtige zweeftoren die haar passagiers op grote hoogte laat zweven met wisselende snelheden, en een adembenemend uitzicht biedt over de omgeving. Voor de liefhebbers van snelheid is er de Breakdance, waar passagiers in razende vaart ronddraaien terwijl de gondels wild alle kanten op bewegen.

Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Zo kunnen ze zich vermaken in het Funhouse, waar ze obstakels moeten overwinnen op zoek naar de uitgang, en bij de Wipp kunnen ze genieten van een ritje van links naar rechts en van boven naar beneden, wat altijd voor de nodige kriebels in de buik zorgt.

Naast de attracties zijn er ook leuke kinderzaken zoals de Flying Jumbo en de Tea Cups, waar de jongsten onder ons zich kunnen vermaken. Voor degenen die van een gokje houden, is er een ruime keuze aan spelletjes met prachtige prijzen om te winnen, waaronder de extra grote prijzen bij de Pink Date.

En natuurlijk is er ook gedacht aan de lekkere trek, met heerlijke zoete suikerspinnen, zure of kaneelstokken, Spaanse Churros en smakelijke pannenkoeken.

Naast de kermisattracties zijn er ook verschillende evenementen gepland. Op woensdag 15 mei vindt de traditionele jaarmarkt plaats, terwijl STITCH de kermis op donderdag 16 mei bezoekt om 19.00 uur. Op vrijdag 17 mei komen Mario en Luigi om 19.00 uur langs voor een gezellig bezoek. Op zaterdag maken de karakters van Paw Patrol om 15.00 uur hun opwachting op de kermis, terwijl op maandag 20 mei rond 23.00 uur een spectaculair vuurwerk de kermis afsluit.

De openingstijden van de kermis variëren gedurende de dagen, van 12.00 tot 22.30 uur op woensdag 15 mei, 14.00 tot 22.30 uur op donderdag 16 mei, 13.00 tot 02.00 uur op vrijdag 17 mei, 12.00 tot 02.00 uur op zaterdag en zondag, en 12.00 tot 23.30 uur op maandag 20 mei.

Voor voordelige kortingen op attracties kunnen bezoekers terecht op de website www.kermiskorting.nl.

Back to top button