Goud voor Showteam Revolution Delfzijl op twirlwedstrijd in België

Delfzijl – Showteam Revolution Delfzijl heeft tijdens de Champions Trophy 2024 in Houthalen-Helchteren, België, groot succes behaald. Ondanks de lange reis vanuit Delfzijl, mogelijk gemaakt door de steun van sponsoren en de inzet van leden en ouders, wist het A-team onder leiding van Brenda Lalkens en Janieke Knez de verwachtingen waar te maken.

De twirlwedstrijd van de Lage Landen bracht de top drie deelnemers van elke categorie uit Nederland en België samen. Op 11 mei jongstleden, met de vastberaden kreet “We gaan goud halen in Houthalen”, traden de deelneemsters van Revolution aan. Hun show, met als thema “pesten” en de boodschap van respect voor individualiteit, maakte een diepe indruk op zowel jury als publiek.

Met een fenomenale score van 82.3 punten veroverde het team de gouden bokaal. Bovendien ging de landenbeker naar Nederland, met een voorsprong van 0.6 punten op België. De prestatie van Showteam Revolution Delfzijl was een ware triomf en een bron van trots voor de gemeenschap.

Back to top button