9.1 C
Delfzijl
17 april 2021 21:42

Voor het eerst livestream voetbalwedstrijd v.v Poolster tegen Niekerk

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
AutoAuto
StudieboekenStudieboeken
ComputerComputer

Spijk – Zaterdag 10 oktober 2020 vindt de eerste livestream van een wedstrijd in de geschiedenis van v.v. Poolster plaats. Aangezien supporters niet aanwezig mogen zijn op sportpark Oldencate wil de club de mensen die hier belangstelling voor hebben wel iets bieden om de wedstrijd te volgen. Rond 14:00 wordt de wedstrijd tussen Poolster en Niekerk live gestreamd vanaf de Facebook pagina v.v. Poolster.

Begonnen wordt met een voorbeschouwing op de wedstrijd waarna om 14:30 uur het duel zal starten. Poolster is sterk begonnen in de 4e klasse C, met zeven punten uit drie duels waardoor ze op de derde plaats terug te vinden zijn op de ranglijst.

Tegenstander Niekerk mag echter spreken van een nóg betere start, zij maakten in drie duels geen enkele misstap waardoor ze gedeeld koploper zijn in de competitie. Het gaat dus erg spannend worden wie tijdens dit duel aan het langste eind trekt.

De beelden worden naast facebook ook op Youtube uitgezonden, u kunt het vinden door te zoeken naar het account van KoenLicht&Geluid, daar zal de live stream worden uitgezonden. De stream wordt mede mogelijk gemaakt door KoenLicht&Geluid en de sponsoren Wedding Heroes en Bouwbedrijf Dijkman.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten