fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Voor het eerst in Delfzijl: Popkoorfestival bij Grand Café Het Lokaal

Delfzijl – In een grote tent naast Grand Café Het Lokaal vindt zaterdag 27 mei het Lokaal A-meezing Popkoorfestival plaats. De populaire band Traffic Jam ondersteunt dit meezing-evenement.  Het enthousiasme is groot, maar liefst zes koren uit de regio doen mee. Meer dan honderd zangers en zangeressen gaan met elkaar en voor elkaar zingen.

De popkoren maken een enorme bloei door. Mensen die graag zingen vinden hier een plek waar ze hun passie in kwijt kunnen. Het repertoire bestaat uit lichte muziek van Nederlandse meezingers tot hits uit de top 40 en klassieke popsongs. Het zijn bekende melodieën die het publiek uitdagen mee te zingen.

Het A-meezing Popkoor Festival is een muzikaal feest voor deelnemers en publiek. Bijzonder aan het festival in Delfzijl is de deelname van een van de populairste bands uit de regio: Traffic Jam.  De band speelt veel grote hits uit de geschiedenis van de pophistorie en past dus perfect bij het popkorenfestival.

Het festival kent een wedstrijdelement, maar zonder jury. De koren mogen elkaar beoordelen.

Het festival begint om 16.00 uur. Alle koren zingen twintig minuten, waarna alle koren nog een nummer brengen. Na de prijsuitreiking gaat het feest verder met meezingers van Traffic Jam.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer