Voltigevereniging de Eemsrakkers viert 50-jarige bestaan met jubileumshow in manege Holwierde

Holwierde – Voltigevereniging de Eemsrakkers viert zaterdag 5 november het 50-jarig jubileum met de show ’Eemsrakkers door de jaren heen’.

Om 11.00 uur is er een speciale openingsact in de manege in Holwierde waarbij een kleine knipoog naar het jaar 1972 wordt gemaakt, het jaar waarop Voltigevereniging de Eemsrakkers is opgericht.

Door de jaren heen is er veel veranderd in de voltigesport. Zo zullen alle groepen om de beurt een aantal ‘verplichte oefeningen’ laten zien dat bij een bepaald jaartal hoort. Ook de kleding wordt daarop aangepast. Vanaf 15.00 uur laten alle groepen om de beurt hun eigen kür in een zelf bedacht thema met bijpassende kleding en muziek zien. De show wordt afgesloten door de kür van het L-team. Daarna volgt de prijsuitreiking om 18.30 uur.

Gedurende de gehele dag is de kantine geopend om diverse hapjes en drankjes te nuttigen. Er is een boekje verkrijgbaar met het programma, andere informatie en foto’s. Verder is er een loterij met veel prijzen die beschikbaar zijn gesteld door winkeliers uit de regio Eemsdelta.

Back to top button