Volleybalclinic door Nederlandse Volleybalbond bij BSO

Delfzijl – Een zonnige middag was het maandag 8 juni toen de kinderen van Smallsteps BSO NEC een volleybalclinic aangeboden kregen door de Nederlandse Volleybalbond. De clinic werd gegeven in het kader van SchoolVolley+, een project om scholen en BSO’s in de crisistijd te ontlasten en de kinderen enthousiast te maken voor de sport.

De clinic, gegeven door een jeugdtrainer van Volleybalvereniging Oranje Nassau in Groningen en twee volleybalsters, bestond uit een gezamenlijke warm-up waarna de groep van 31 fanatieke kinderen in verschillende groepjes verder ging. Er werd geoefend met smashen, koningsbal gespeeld en de kinderen speelden in teams een wedstrijdje volleybal. De clinic werd weer met de hele groep afgesloten met een estafettespel.

Smallsteps BSO NEC is een BSO voor kinderen van 7 jaar en ouder waar sport en spel de hoofdmoot vormen voor het activiteitenaanbod. Vind je het leuk om met je sportvereniging een clinic te verzorgen voor de kinderen van de BSO stuur dan een mailtje naar: tantetoos@smallsteps.nl

Back to top button