fbpx
13.1 C
Delfzijl
donderdag 01 oktober 2020
Home Algemeen Stichting Bikers for Animals opent tweede vestiging in Borgsweer

Stichting Bikers for Animals opent tweede vestiging in Borgsweer

Borgsweer – Aan de Schepperbuurt 53 in Borgsweer is sinds kort de tweede vestiging in Nederland van de Bikers for Animals gevestigd. Stichting Bikers for Animals is een organisatie die zich bezig houdt met het bestrijden van dierenleed.

De hoofd activiteit van Stichting Bikers for Animals is het redden, opvangen, resocialiseren en herplaatsen van mishandelde en verwaarloosde dieren onder andere uit grote fokkerijen en tevens rusthuis is voor de oudere niet plaatsbare honden. Het werk van Bikers for Animals heeft er inmiddels voor gezorgd dat vele honden een nieuw leven zijn begonnen. Hier zijn ze erg trots op.  Ook bieden ze als BFA hulp bij noodsituaties, vangen gedumpte dieren op.

De stichting is geheel afhankelijk van giften en donaties, ze zijn niet aangesloten bij een grote organisatie. Het is de bedoeling dat er in Borgsweer kleine dieren (konijnen, cavias, etc.) worden opgevangen. Tevens is er de mogelijkheid om dierenspullen, voeding, donaties en dergelijke af te geven.

Mocht u een gift willen doen of nog iets voor dieren hebben liggen waar u niks mee doet, dan maakt u de Stichting er erg blij mee.

Op de website www.bikersforanimals.nl is meer informatie te vinden over wat de vrijwilligers allemaal doen.