fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Vol programma in Theater de Molenberg met optredens van onder andere Sterrin, Simone Kleinsma en de Meiden van Toen

Delfzijl –  Molenberg in Delfzijl heeft tot eind oktober een vol programma. Dat begint zaterdag 23 oktober met Sterrrin en haar passie voor reptielen.

Sterrin laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Ze studeerde cum laude af aan de Wageningen Universiteit en bestudeert reptielen over de hele wereld. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater.

Simone Kleinsma
Zondagmiddag 24 oktober vanaf drie uur vertelt Simone Kleinsma in Verder haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Verder is een voorstelling vol mooie liedjes en mooie verhalen en zonder al teveel bombarie.

Ali B
Woensdag 27 oktober (20.15 uur) komt Ali B naar Theater de Molenberg met zijn voorstelling Koorts. ?Nederland heeft koorts. Het verhitte debat – niet alleen over corona, maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op – doet de temperatuur hoog oplopen. Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing…

De Meiden van Toen
Donderdag 28 oktober om 20.15 uur nemen De Meiden van Toen een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Deze voorstelling speelt in de kleine zaal van Theater de Molenberg, de Hanekam.

Bij alle voorstellingen is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Voor meer informatie kan men terecht op www.demolenberg.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer