fbpx

Vijfde Verwendag met trikes aan de Oude Schans in Delfzijl op zaterdag 14 augustus

Delfzijl – Op zaterdag 14 augustus wordt in Delfzijl voor de vijfde keer door lifestyleshop De Vuursteen aan de Oude Schans een Verwendag georganiseerd. CliĆ«nten van thuiszorg en van groepspraktijk Woldendorp kunnen die middag onder andere genieten van een rondrit achterop een trike.

De mensen die meerijden op de trikes kunnen een verzetje heel erg goed gebruiken. Voor een aantal is het misschien de laatste keer dat ze mee kunnen. Het gaat om mensen van alle leeftijden met een lichamelijke of geestelijke beperking. Sommigen zijn terminaal ziek. Op de Verwendag worden ze allemaal in de watten gelegd met eten en drinken en natuurlijk een rondrit op de trikes.

Lifestyleshop De Vuursteen organiseert de verwendag samen met de ondernemers aan de Oude Schans en Marktstraat. De rondritten op de trikes worden mede mogelijk gemaakt door Indo Melati, CS Riders, Oxalis, Highway Knights on Wheels, MTC Amicis en de Tempeliers. De trikers met hun passagiers worden begeleid door motoren en mensen die onder andere verkeer regelen.

De Verwendag start om 13.00 uur. De trikes en bikes staan opgesteld in de Oude Schans en Markstraat. Iedereen is welkom om de fraaie trikes en bikes van dichtbij te bekijken. Verder zijn de Fluffels aanwezig. Deze speelgoedbeesten zijn graag bereid zijn om met kinderen op de foto te gaan.

Back to top button