Vijfde en laatste keer ‘Volle kracht over de gracht’ tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl met optreden van Wat Aans!

Delfzijl – Voor de vijfde en laatste keer organiseert stichting ‘Volle kracht over de gracht’ het evenement ‘Volle kracht over de gracht’, tijdens de Pinksterfeesten op zaterdag 18 mei 2024. 

Volle kracht over de gracht
Volle kracht over de gracht is ontstaan door een groep enthousiaste Delfzijlsters die een nieuw en extra impuls wilden geven aan de Pinksterfeesten van Delfzijl en dat is gelukt. ‘Volle kracht over de gracht’ is elk jaar een groot succes. De organisatie is voor dit jaar ook alweer druk bezig met de voorbereidingen. Volle kracht over de gracht is een evenement dat je met een (zelfgemaakte) fiets over een ‘smalle’ baan van ongeveer 30 meter zo snel mogelijk naar de overkant fietst en er niet afvalt.

Er zijn diverse geldprijzen t.w.v. € 250 – € 500 te winnen voor onder andere de snelste man/vrouw, de originaliteitsprijs, de pechprijs. Bedrijven kunnen ook in teamverband meedoen. Het evenement zal dit jaar wederom aan de gracht aan de M. van Coehoornsingel en de Buitensingel in Delfzijl op 18 mei vanaf 13.00 uur.

Optreden Wat Aans
Tijdens de pauze zal er een optreden zijn van Wat Aans. Wat Aans! is dé muziekformatie uit de provincie Groningen. De groep bestaande uit Rik Baptist, Teun Heuvel en Jeroen Russchen als vaste producer.

Hoofdsponsor
Net als vorig jaar Danser van Gent Shipping hoofdsponsor. Danser van Gent Shipping is een bekende naam in de regio.

Inschrijven 
Wie mee wil doen met Volle kracht over de gracht kan zich inschrijven via de website of door een mail te sturen aan overdegracht@gmail.com. Aan deelname aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Back to top button