fbpx
15.7 C
Delfzijl
woensdag 08 juli 2020
Home 112-nieuws Vergunning voor tijdelijk clubhuis en botenloods roeivereniging Neptunus

Vergunning voor tijdelijk clubhuis en botenloods roeivereniging Neptunus

Delfzijl – Burgemeester en wethouders van Delfzijl verlenen een vergunning voor het plaatsen van een tijdelijk clubhuis en botenloods aan het Vlotterspad in Delfzijl.

Eind vorig jaar brandde de clubaccommodatie af. Clubhuis en botenloods worden binnenkort geplaatst.

Door brand is de clubaccommodatie van roeivereniging Neptunus geheel verloren gegaan. Wethouder Jan Menninga is blij dat de roeivereniging op zo korte termijn geholpen kan worden. “Vooral voor de jeugdleden is deze snelle actie belangrijk, want zij trainen ’s winters altijd binnen. Gelukkig kunnen ze voor hun training in Delfzijl blijven. Dit is een oplossing voor de korte termijn. Het geeft ons de gelegenheid om samen met de roeivereniging te zoeken naar een permanente oplossing.”

Twaalf units
Doordat de gemeente Delfzijl eigenaar is van de grond en de opstallen is samen met de vereniging gezocht naar een snelle, tijdelijke oplossing. Als locatie is gekozen voor het grasveld aan de andere kant van het Vlotterspad. Voor het tijdelijke clubhuis en botenloods is gekozen voor twaalf units in de vorm van containers. Het betreft bestaande units die binnenkort geplaatst kunnen worden.

Advertenties