fbpx
8.1 C
Delfzijl
27 oktober 2020 07:15

Verbindende Kunst zoekt ‘het gevoel van Termunten/Termunterzijl’

Termunten – Na een succesvolle start in 2016 gaat Verbindende Kunst dit jaar op zoek naar ‘het gevoel van Termunten/Termunterzijl’. Verbindende Kunst bestaat uit 5 MDF-figuren (schelp, vogel, boot, vis en zeehond) die speciaal zijn ontworpen voor Termunten/Termunterzijl tijdens het festival Over de Vloed. Nu gaat het project zelfstandig verder. In het visserijmuseum (Mello Coendersbuurt 37, Termunterzijl) is een aparte expositieruimte ingericht voor ingeleverde kunstwerken.

In de nieuwe folder staan diverse markante plekjes in Termunten/Termunterzijl beschreven, die aangeven dat er meer is dan ‘Visje kopen’. De teksten van Hans Beukema inspireren om 1 of meer van de vijf MDF-figuren of een kleurplaat op eigen creatieve wijze te versieren. Mensen van alle leeftijden en nationaliteiten kunnen hier aan deel nemen. Het doel is om kunst te gebruiken om de verbinding te bevorderen. Verbinding in de breedste zin van het woord: tussen alle markante plekjes in Termunten/Termunterzijl, tussen mensen, evenementen en ondernemers.

Een setje van 5 MDF-figuren is voor € 7,50 verkrijgbaar bij het Visserijmuseum in Termunten/Termunterzijl (open op zondag van 13.30-17.00 uur). Ook zijn hier de gratis kleurplaten af te halen. Ook bij Handmade by Annette, Landstraat 44 Delfzijl zijn de setjes en kleurplaten verkrijgbaar (woensdag t/m zaterdag geopend). Op beide adressen kunnen gemaakte kunstwerken worden ingeleverd. Verbindende Kunst is een initiatief van Annette Feijen uit Termunten.

Kunstwerken en kleurplaten kunnen worden ingeleverd tot zondag 17 september. Op zondag 24 september vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats in het Visserijmuseum,.

Laat zien welk gevoel u heeft bij een bezoek aan Termunten/Termunterzijl en maak er een prachtig kunstwerk van. Misschien wint u wel één van de mooie prijzen.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten