Valse Wichter ontmoet Van Speijk

Zeerijp – Vier vrouwen en vier mannen met hun pianiste die een gevarieerd repertoire ten gehore brengen in de aangename ambiance van het Dorpshuis Bij Jacobus in Zeerijp….  een ontmoeting die je op zondag 12 november niet wilt missen!

Valse Wichter is een vocaal vrouwenkwartet en staat sinds 1994 op de planken. Het heeft zich ontwikkeld van een aanvankelijk louter klassiek zingende groep tot een cabaretesk gezelschap sterke vrouwen die ondanks hun moderne, onafhankelijke uitstraling op zoek blijven naar eeuwigdurende liefde, misschien zelfs in de vorm van een man. De meeste liederen zijn eigen werk of bewerkingen. Hun stemmen zijn klassiek geschoold en theatrale trekken zijn de Valse Wichter niet vreemd. Het van Speijkkwartet bestaat al 17 jaar en treedt zowel a capella op als met pianiste. Het repertoire omvat klassiek-romantische liederen, maar ook muziek uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, barbershop en moderne popsongs. Thema’s als dromen, verlangen, ontmoeting en afscheid komen aan de orde. Gevoel, daar draait het allemaal om.

Dit dubbelconcert wordt een unieke combinatie van zang, cabaret, lichte muziek, luisterliedjes, pop. Beide kwartetten treden op met hun eigen programma en zullen samen een prachtig ‘gemengd dubbel’ vormen. Een ontmoeting om bij te zijn.

Reserveren is raadzaam. Het dubbelconcert begint om 14.30 uur. Entree 10.00 euro.

Dorpshuis Bij Jacobus tel: 0596-857409 / 06-46005989

Email: bijjacobus@gmail.com
Website www.bijjacobus.comBack to top button