fbpx
5.1 C
Delfzijl
woensdag 29 januari 2020
Home Sport V.v Farmsum winnaar van het Delfdam 35+ toernooi

V.v Farmsum winnaar van het Delfdam 35+ toernooi

Appingedam – De voetballers van de v.v Farmsum zijn net als vorig jaar, de winnaar van het Delfdam 35+ toernooi. De finale was een kopie van 2018 en wederom was DVC Appingedam 1 de tegenstander in de finale van het toernooi.

Ook deze keer was DVC Appingedam niet op gewassen tegen de Farmsummers en ging met 4-0 ten onder. Farmsum wist ook net als afgelopen jaar eerst in de halve finale af te rekenen met NEC Delfzijl 1. De rood-gelen wonnen deze wedstrijd met 2-1. DVC Appingedam 1 wist zich ten koste van  Wagenborger Boys te plaatsen voor de finale. In de laatste 6 seconden van deze wedstrijd wisten de Damsters de winnende 2-1 op het scorebord te zetten.

Bij de vrouwen ging de 1e titel van het Delfdam toernooi naar de vrouwen van DVC Appingedam. Zonder puntverlies waren ze in de competitie de vrouwen van Poolster en Holwierde de baas en mochten zich terecht tot winnaar van het toernooi laten kronen. De Ko Groot bokaal, de prijs voor de ploeg met de meeste doelpunten ging naar DVC Appingedam 3,  zij scoorden in hun 9 wedstrijden 27 keer.

De wedstrijd tussen de gemeente Delfzijl en de Gemeente Appingedam ging ook  dit jaar weer naar Appingedam. Zij waren hun collega’s uit Delfzijl dit keer met 2-1 te sterk af.

Eindstand heren
1.            Farmsum
2.            DVC Appingedam 1
3.            NEC Delfzijl 1
4.            Wagenborger Boys
5.            DVC Appingedam 3
6.            Holwierde
7.            Poolster
8.            DVC Appingedam 2
9.            NEC Delfzijl 2
10.          NEC Delfzijl 3
11.          NEC Delfzijl 4

Eindstand vrouwen
1.            DVC Appingedam
2.            Holwierde
3.            Poolster

Advertenties
Advertenties