fbpx
1.4 C
Delfzijl
15 januari 2021 19:47

Afscheidsfeest/reünie OBS de Munte Termunterzijl op 11 mei

Termunterzijl – Aan het einde van dit schooljaar zal de basisschool in Termunterzijl sluiten, waardoor het onderwijs uit Termunterzijl verdwijnt. De kinderen gaan dan samen naar het nieuwe kindcentrum Qworzo in Woldendorp, waarvan de eerste bouwwerkzaamheden nu zichtbaar zijn.

De commissie afscheid OBS de Munte wil dit niet zomaar aan voorbij laten gaan. Daarom willen ze alle onderwijzers, leerlingen en oud-leerlingen die in de huidige school van 1980 tot nu naar school zijn gegaan uitnodigen om afscheid te nemen van de school, en met elkaar herinneringen op te halen. Ook de dorpsbewoners van Termunterzijl, Termunten en Borgsweer zijn van harte welkom.”

Lijkt het je leuk om nog een keer samen met je klasgenoten onder het genot van een hapje en drankje in de schoolbanken te zitten, een les zoals vroeger of van nu te volgen, schoolfoto’s te kijken en nog meer? Kom dan zaterdag 11 mei tussen 13.00 en 18.00 uur naar OBS de Munte.

Opgave is noodzakelijk. Dat kan tot 1 april via: afscheidobsdemunte@outlook.com. Met als gegevens je naam en wat je relatie tot de school is: (oud)leerling, onderwijzer of dorpsbewoner. Men kan ook een briefje sturen naar: Afscheid OBS de Munte, A. Verburghwijk 5, 9948 PA Termunterzijl.

Volg ons op

10,773FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten