V.V. Farmsum stelt vertrouwenspersoon aan

Farmsum – Met onmiddellijke ingang heeft het bestuur van de V.V. Farmsum Luuk Veenstra aangesteld als vertrouwenspersoon binnen de vereniging.

V.V. Farmsum wil een sportvereniging zijn waar leden zich veilig en vertrouwd kunnen voelen. De vertrouwenspersoon heeft een taak bij het in stand houden of verbeteren van de omgangsvormen die bijdragen aan het gevoel van veiligheid en vertrouwdheid voor de leden.

Bij de vertrouwenspersoon kan je terecht met dingen zoals bijvoorbeeld Agressie, Discriminatie, Pesten en Seksuele Intimidatie. Wanneer iemand jou lastig valt met zijn of haar gedrag en je zelf niet meer weet hoe je de situatie moet oplossen, kun je verschillende dingen doen.

Praat er in ieder geval wel over. Dat kan met verschillende mensen; ouders, een teamgenoot, met je trainer of leider, de jeugd coƶrdinator of met het bestuur.

Mocht je dat om de een of andere reden niet kunnen/willen dan kan je altijd bouwen op de vertrouwenspersoon van de vereniging.

Tegen hem kan je zeggen wat je vervelend vindt in het gedrag van iemand anders. De vertrouwenspersoon kan je helpen zoeken naar een oplossing want uiteindelijk moet je gewoon met plezier en in een veilige omgeving kunnen voetballen en sporten.

Luuk Veenstra heeft al jarenlang ervaring op dit gebied door middel van zijn werk als conciƫrge op Het Noorderpoort College en is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen onze vereniging. We zijn dan ook erg blij dat Luuk deze functie, naast zijn functie als Commissaris Senioren, op zich wil nemen.

Op en rondom wedstrijddagen en trainingen zal Luuk veelvuldig aanwezig zijn op en rondom de velden.

het bestuur hoopt met deze aanstelling nog meer bij te dragen aan plezierig en veilig sporten.Back to top button