fbpx
5.7 C
Delfzijl
zondag 29 maart 2020
Home Algemeen Tweede Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Delfzijl

Tweede Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Delfzijl

Delfzijl – Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is op dinsdag 1 november van 10 – 12 uur welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Delfzijl. Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten.

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Delfzijl werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk&Talk is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken.

Maandelijkse bijeenkomst

Tijdens de maandelijkse Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd besproken. Op dinsdag 1 november geven Birgit Bisschop en Yrenee Koen van Talent College voorlichting over zelfstandig ondernemen. Ook geven zij je tips voor als je op zoek bent naar het werkgeluk bij je huidige werkgever. Lia Wolf vertelt over haar speerpunt om werkzoekenden te ondersteunen en adviseren. En natuurlijk is er alle tijd om met elkaar in gesprek te zijn.

Waar: Bibliotheek Delfzijl, Oude Schans 23
Wanneer: dinsdag 1 november van 10 – 12 uur (ook vrijblijvende inloop)
Meer informatie: biblionetgroningen.nl/walkentalk
Deelname is gratis, net als de koffie en thee.

Advertenties