3.2 C
Delfzijl
1 maart 2021 10:45

Tweede ronde Art Carrousel bij De Ent in Hellum

Hellum – Op zondagmiddag 2 augustus draait Art Carrousel bij De Ent in Hellum haar tweede rondje. Art Carrousel is een kunstzinnige belevenis voor jong en oud(er). Art Carrousel omvat een buiten- en een binnenroute bij De Ent in Hellum en biedt veel kunst, artistiek vermaak en speelplezier.

Ook de tweede editie belooft weer een echt gezellige en ontspannen middag te worden. Op de feestelijk aangeklede route is van alles te zien en beleven; objecten en sculpturen, kunstkramen, een uitgebreide speelweide met kinderactiviteiten en een expositie met gevarieerde kunst en videopresentaties.

Op het programma voor komende zondag staan: Expositie van het kunstenaarscollectief De Draad met bijdragen van Annette Brouwer, Bert Dolfing, André Smouter, Jan Schoffelmeijer, Hetty Oudekerk, Will Meeder, Dennis Delger, Ger de Wilde, Henk Bleker, Peter Schudde, Harry Grunefeld, Job Grippeling en Henske Teunissen.

Er zijn muzikale bijdragen van Bruinsma’s, Marietta Rust, Mijke Eryng en (straat)heater door Marco Bonisimo en Knipoog. In de kunstkramen presenteren Willy Duit, Hilda Prins, Karl Veldhuis en Atelier Lopke hun producten.

Nog veel meer bezienswaardigheden: ‘De Wolkentrein’ (rijdt imaginair door de provincie), Action Painting en het kindertekeningen-project “De dijk weer open” (video). Daarnaast zijn er diverse leuke kinderactiviteiten in de speelweide en staan de knikkerbanen van Brian Bos klaar voor veel speelplezier.

De attracties worden deze middag aan elkaar geknoopt en (waar nuttig, gewenst en/of anders) van de nodige toelichting voorzien door onze spreekstalmeester Jan Hesseling oftewel ‘Mister Art Carnivale’.

Kaarten kunnen gereserveerd worden op website www.artcarnivale.nl , maar wees er snel bij want vol is vol…

Volg ons op

10,937FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten