Tweede Kamerlid Sandra Beckerman langs de deuren in Opwierde-Zuid met manifest ‘Stop de versterking‘

Appingedam – Tweede Kamerlid namens de SP Sandra Beckerman heeft vrijdagavond samen met de lokale fractie handtekeningen opgehaald voor het manifest ‘Stop de Versterking‘. Aan de beukenlaan in de wijk Opwierde-Zuid gingen de vrijwilligers met het manifest langs de deuren. Hier mee willen ze dat de versterkingsoperatie in Opwierde-Zuid en de Prinsesseweg wordt gestopt.

“De versterkingsoperatie loopt voor geen meter en de werkzaamheden worden niet naar behoren uitgevoerd”, aldus Beckerman. Tevens ontstaan door de versterkingsopgave spanningen tussen de wijkbewoners. Ook hebben bewoners van de wijk het gevoel dat er niet naar hun wordt geluisterd. Daarom wil de SP met het manifest in kaart brengen hoeveel bewoners van de wijk er ook zo over denken.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1481″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button