Tweede editie van de Aig’n Heerd Pubquiz wederom een succes

Leermens – Inmiddels is de tweede editie van de Aig’n Heerd Pubquiz weer achter de rug en kijkt de organisatie terug op een meer dan geslaagde avond.

Vijftien teams gingen met elkaar de strijd aan, de een nog fanatieker dan de ander. Echter stond een ding centraal bij iedereen en dat was de gezelligheid, die overheerste in een bomvolle zaal.

Aan het einde van de avond bleken er twee teams te zijn die het dichtstbij de hoofdprijs waren, maar uiteindelijk behaalde het team van FC De Allesweters, bestaande uit: Simon, Jan Willem, Danny, Egbert en Jacob de eerste plaats.

Team Vader&Zoon&Joop werd verdienstelijk tweede en de derde prijs ging naar team Very Clever. De ‘domme blondjes’ van de avond werden de Domsnoetn, maar namen desondanks met een grote glimlach hun prijs in ontvangst.

Zoals gezegd was het weer een mooie avond in het dorpshuis van Leermens en aan alle reacties te zien en te horen, zal er volgend jaar ongetwijfeld weer een vervolg worden gegeven aan de Aig’n Heerd Pubquiz!Back to top button