Plannen voor nieuw logistiek centrum op het Chemiepark

Delfzijl – In Delfzijl worden momenteel de plannen uitgewerkt om een geheel nieuw logistiek centrum op het Chemiepark te bouwen, bestaande uit 3.000 m2 geïsoleerde opslagloods met laadkuil.

Het centrum is een initiatief van Jos Wildeman, een startende ondernemer die beschikt over veel logistieke ervaring met de opslag van chemische stoffen bij zijn voormalige  werkgever JPB Logistics. Het nieuwe centrum is voor hem een lang gekoesterde wens  die nu uit gaat komen.

Voor de realisatie van het centrum wordt onder begeleiding van Eemsdelta\EZ een beroep gedaan op de regeling Regionale Investeringssteun Groningen (RIG). Een regeling die nieuwe kansen biedt aan innovatieve ondernemers in de Eemsdelta. Het nieuwe bedrijf zal in de markt gaan opereren onder de naam J. Wildeman Storage & Logistics.

Het bedrijf gaat zich bezig houden met het hele logistieke proces. Uiteraard is er ruimte voor opslag, maar ook ompakken, orderpicking en transport vallen onder de dienstverlening. Datzelfde geldt voor het detacheren van logistiek en veiligheidspersoneel, het geven van advies en interim-management. De verwachting is dat J. Wildeman Storage & Logistics ruimte gaat bieden voor 10 tot 13 werknemers.

Back to top button