fbpx
8.8 C
Delfzijl
zondag 20 september 2020
Home Agenda tips Tweede editie Drive-in Bioscoop Delfzijl op 12 september

Tweede editie Drive-in Bioscoop Delfzijl op 12 september

Delfzijl – Op zaterdag 12 september zal het Molenbergplein voor de tweede keer veranderen in een Drive-in Bioscoop. Op een groot scherm worden twee verschillende films vertoond die je alleen vanuit de auto kunt bekijken. Een uniek evenement waar je samen met je kinderen, vrienden en familie kunt genieten van prachtige films.

Drive-in Bioscoop Delfzijl
Drive-in Bioscoop Delfzijl wordt voor de tweede keer georganiseerd. Na het succes van vorig jaar komt de Drive-In Bioscoop weer terug. Het initiatief voor deze Drive-in Bioscoop komt van Ledwall Holland en Bootsman events. Zij wilden een uniek evenement organiseren wat door jong en oud bezocht kan worden. Er is gekozen voor twee verschillende films. Om 16:00 uur wordt ‘ Frozen” getoond en om 19.30 uur Notting Hill.

Op het Molenbergplein is ruimte voor maximaal 60 auto’s per film. Per auto kunnen er drie personen de film goed zien. De film is alleen te beluisteren via een FM zender, deze frequentie wordt bij aanvang van de film bekend gemaakt.

Corona maatregelen
Vanwege de corona maatregelen is er tijdens de film geen pauze en dus geen horeca aanwezig. Bezoekers van de films dienen in de auto te blijven. Je mag met meerdere personen in een auto zitten. Indien je met verschillende huishoudens in een auto zit, is ons advies om een mondkapje te dragen. En de auto’s staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

kaarten zijn binnen kort beschikbaar via de website van Drive-in bioscoop Delfzijl.