Twee teams Studio Tapila2 nog in de race voor deelname aan het WK in Glasgow

Zuidbroek – Afgelopen zondag deden een aantal teams van Studio Tapila2 mee aan de 7e voorronde van de nationale Hiphop wedstrijd UDO. De wedstrijd werd dit keer dicht bij huis gehouden, namelijk in de Eurohal in Zuidbroek. Het jongste demoteam 2Shine danste in de categorie Under 10 en won met een geweldig optreden de welverdiende tweede prijs. Een aantal jonge dansers deden zondag voor het eerst mee in de solo categorie Under 12 waarbij Tim Ridder wel de finale behaalde maar helaas net buiten de prijzen viel.

Het team Infa2ated danste in de categorie Over 18 novice en wist in een pittige strijd de derde prijs te winnen. Totaal onverwacht en verbaasd namen zij hun beker in ontvangst. Infa2ated en het team 2che maken kans om gekwalificeerd te worden voor het Wereld Kampioenschap wat in augustus plaats vindt in Glasgow Schotland.

De teams Oppor2nity, En2rage en Meant2be vielen dit keer helaas buiten de prijzen. Zondag 2 april wordt de laatste kwalificatieronde gehouden in Raamsdonksveer waarbij de teams hun beste beentje voor moeten zetten om het WK 2017 te halen.

Back to top button