Twee gewonden bij ongeval op de Schafferweg bij Losdorp

Losdorp – Op de Schafferweg tussen Holwierde en Losdorp heeft woensdagavond omstreeks half tien een verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobilist botste door nog onbekend oorzaak frontaal op een boom.

Twee van de vier inzittenden raakten gewond en zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De overige twee inzittenden, waaronder de bestuurder, werden ter plaatse gecontroleerd op verwondingen door ambulancepersoneel. De bestuurder liep lichte verwondingen vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld en de ambulancedienst geassisteerd met de behandeling van de slachtoffers. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.
Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto afgesleept.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2804″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button