Twee gewonden bij aanrijding op de N33 ter hoogte van Holwierde

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Holwierde – Bij een verkeersongeval op de kruising Fivelweg met de N33 bij Holwierde zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Een 20-jarige autobestuurster uit Schildwolde  verleende rond negen uur geen voorrang aan een een 18-jarige inwoner van Oude Pekela die met zijn auto over de N33 in de richting van Spijk reed.  Ambulancemedewerkers hebben de inzittenden van beide auto’s onderzocht. De 20-jarige vrouw en haar  20-jarige passagier uit Appingedam zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De N33 is enige uren gestremd geweest in verband met de afhandeling van het ongeval en het reinigen van het wegdek.

Vermiste hond terecht
De hond die na het ongeval op de N33 in paniek was weg gevlucht is zondag in Losdorp gevonden. Iedereen bedankt voor het uitkijken en delen.

 

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”487″]

Back to top button