Update: Derde aanhouding na schietincident aan het Schuitenzand

Delfzijl – De politie heeft woensdagmiddag een 50-jarige man en een 14-jarige jongen uit Delfzijl aangehouden na een schietincident.

Rond kwart over twee vanmiddag kreeg de politie een melding binnen dat er geschoten was op de Schuitenzand in Delfzijl. Er zou in de lucht geschoten zijn. Er zijn geen gewonden gevallen.

Op dit moment is het nog onbekend wat een ieders rol hierin is geweest. Het onderzoek ter plaatse naar de specifieke toedracht en een eventueel vuurwapen gaat verder.

Derde verdachte aangehouden (update 4 mei)
​Donderdagochtend is er een derde verdachte aangehouden. Een 32-jarige vrouw uit Delfzijl. Ook zij is ingesloten en wordt vandaag gehoord om te kijken wat een ieders rol is geweest in dit schietincident, net als de twee andere verdachten. De zoektocht in en rondom de Schuitenzand naar een vuurwapen heeft niets opgeleverd. Ook zullen er de komende dagen verschillende getuigen worden gehoord om te kunnen achterhalen wat er precies heeft afgespeeld woensdagmiddag.

De politie was woensdagochtend ook al in de straat om een ruzie te sussen.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1090″]

 Back to top button