Tiende editie Stadshavenfestival bomvol activiteiten

Appingedam – De tiende editie van Stadshavenfestival lijkt alle vorige edities te overtreffen. Op zaterdag 11 juni barst het feest in de stad om 11.00 uur los.  

De ingrediënten van het festival zijn veel muziek, kinderactiviteiten en een kleine markt. Om 11:00 uur begint de Silent Disco voor kids en de markt achter de Nicolaikerk. Op de markt is een gevarieerd aanbod van allerlei waren te vinden. Vanaf 13.00 uur is Kunst met een Knipoog aanwezig met diverse acts. Uiteraard kunnen de kinderen zich laten schminken.  

Op het Winkelplein Overdiep en op het Kerkplein treden vanaf 13.00  het Popkoor Mixed Melody, het Shantykoor Opwierde II, het Ukelele Orchester uit Bremen en de hekkensluiter de Magellan Singers uit Delfzijl op.  Jump for Fun staat op het Winkelplein zodat de kinderen een gat in de lucht kunnen springen.
In de Dijkstraat spelen The Göbblers met swingende blues en rock en zijn Gerda Vrieling en Dick Schuur met hun easy listening music te horen. 

Bij de terrassen van Cafe op de Hoek, Brasserie de Koning van Groningen, Grand Cafe de Rechtbank en het Paviljoen Overdiep spelen afwisselend The Full Minties en een vrolijke accordeonist.
Om 17.00 uur is er een grand finale met de koren op het Kerkplein. Daarna is het plein voor Salsa. Vanaf 19.00 uur kunnen de beentjes van de vloer met Ache Cubano en vanaf 22.30 uur met de Latijns-Amerikaanse Band Sindicato Sonico.  

Back to top button