Thrillermusical Shock in Theater de Molenberg

Delfzijl – Het bloedstollende Shock, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, komt zaterdag 25 november naar Theater de Molenberg als spannende  thrillermusical. De voorstelling is van de hand van hetzelfde artistieke team als de thrillershows Vals en Boy 7 Live On Stage.

Shock gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Haar vriendinnen worden verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het de vriendinnen pas om hun leven op te pakken, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de meiden te overleven.

Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten.  De cast van Shock bestaat uit Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers. De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar en begint om 19.30 uur.

Voor aanvang van de voorstelling is er een covermodelwedstrijd, waarbij deelnemers kans maken om covermodel te worden voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor deze avond nog tot 18.45 uur aanmelden.

Back to top button