6.3 C
Delfzijl
20 april 2021 09:54

Theo Pouw Groep verwacht na brand in de Eemshaven acht week nodig te hebben voor herstel reinigingsinstallatie

Eemshaven – De Theo Pouw Groep hoopt de reinigingsinstallatie op de vestiging Eemshaven, die zaterdag 3 november werd beschadigd, over zes tot acht weken weer operationeel te hebben. Bij de brand zijn geen werknemers gewond geraakt en er is geen gevaar geweest voor omwonenden.

Tegen het einde van de middag was de brandhaard zo verkleind, dat de brandweer zich weer kon terugtrekken. De Theo Pouw Groep stelt een onderzoek in naar de brand. “Het is voor ons voor het eerst dat we een dergelijk incident meemaken en gelukkig zijn er geen gewonden gevallen”, aldus Alexander Pouw van de Theo Pouw Groep. “Het calamiteitenplan heeft goed gewerkt en we danken de brandweer voor hun snelle actie”.

Voor de 125 werknemers van de vestiging Eemshaven heeft de brand geen directe gevolgen. De reinigingsinstallatie kan tijdelijk niet functioneren, een deel van de werknemers zal worden ingezet bij de herstelwerkzaamheden. De overige bedrijfsactiviteiten ondervinden verder geen hinder.

De vestiging van de Theo Pouw Groep in Eemshaven verzorgt op- en overslag en transport van primaire en secundaire bouwstoffen, betonproductie en inname en verwerking van verontreinigde grondstromen en diverse soorten bouw- en slooppuin. Voor de verwerking beschikt het bedrijf over een thermische reiniger en diverse installaties.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten