5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:32

Theatervoorstelling Jan Brons is terug! zoekt amateurspelers

Appingedam – Na de succesvolle voorstelling ‘De Nieuwe Man’ komt Stichting Kronkels door Fivelingo dit jaar opnieuw met een grote theatervoorstelling bij de voormalige steenfabriek in Appingedam. In juni 2016 speelt Jan Brons is terug! een tragikomische en muzikale theatervoorstelling over het lef om te leven.

Acteurs gezocht
Op dit moment zijn de makers van Jan Brons is terug! druk doende met het samenstellen van de spelersgroep en daarom op zoek naar ervaren amateurspelers. De audities zijn op zaterdag 13 februari in Kabzeël in Appingedam (Dijkstraat 77). Van de auditanten wordt (ruime) spelervaring verwacht. Voor sommige rollen is een goede zangstem en/of percussie-ervaring vereist.

Jan Brons is terug! zoekt:

  • Actrice, 40 – 55 jaar, met een goede zangstem
  • Acteur, 55 – 65 jaar, met goede zangstem en/of percussie-ervaring
  • Acteur, +/- 50 jaar
  • Acteurs (2), 30 – 44 jaar
  • Acteurs (3), 40 – 50 jaar, met goede zangstem en/of percussie-ervaring

Belangstellenden kunnen zich opgeven door voor vrijdag 5 februari een mail met een theatercv met foto te sturen naar Miranda Laanstra (regie-assistent), miranda@janbronsisterug.nl.

Jan Brons is terug! speelt in juni 2016 in Appingedam, bij de voormalige steenfabriek aan de Langerijp. De repetities beginnen in maart 2016. De regie is in handen van Lies van de Wiel.

Over de voorstelling
De tragikomische voorstelling Jan Brons Is Terug! gaat over falen en slagen en over de vraag wat succes nou werkelijk is. De 35-jarige Winnie heeft eigenlijk nog niets bereikt in haar leven, terwijl haar jongere broer Jacco juist álles al heeft – een succesvolle carrière, een gezin. Dan erft hij ook nog de antieke Brons-tractor.

Omdat Winnie niet weet wat ze moet met haar leven, vraagt ze haar gestorven vader of hij niet een beschermengel kan sturen. Dat wordt tot haar stomme verbazing ene Jan Brons, die met tegenzin het comfortabele hiernamaals verlaat. Brons laat Winnie zien dat succes hebben niet gelijk staat aan gelukkig zijn.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten