21.2 C
Delfzijl
woensdag 19 juni 2019
Home Agenda tips Durf jij het aan? The Battle of The Braadworst in Delfzijl

Durf jij het aan? The Battle of The Braadworst in Delfzijl

Delfzijl – In het centrum van Delfzijl wordt zaterdag 20 oktober om 14:00 uur The Battle of The Braadworst georganiseerd. Deelnemers gaan met elkaar de strijd aangaan om binnen 20 minuten zoveel mogelijk braadworsten te eten. Durf jij de strijd aan? Meld je aan via evenementen.stad@gmail.com. Het evenement staat onder leiding van Henk de Haan.

Het evenement dient als opwarmer voor het Oktoberfest zaterdagavond in Grandcafé het Lokaal te Delfzijl. De winnaar van de Battle gaat naar huis met waardebonnen ter waarde van €50,- te besteden bij winkels in het centrum van Delfzijl en twee vrijkaarten voor het avond Oktoberfest in het Lokaal.

Vanuit Stichting Activiteiten Centrum Delfzijl (STAD) wordt het centrum van Delfzijl aangekleed in Oktoberfest sferen. Om 12.00 uur start er op meerdere locaties in het centrum gezellige Oktoberfest-muziek. Enkele ondernemers en alle vrijwilligers zijn verkleed in Lederhosen & Dirndls. In het centrum wordt bij de fontein aan de Poststraat in de middag een feestplein gecreëerd. Hier kunt u genieten van o.a. muziek, een lekkere braadworst en een drankje. Volop gezelligheid!

Advertenties

Advertenties