fbpx
12 C
Delfzijl
24 oktober 2020 08:09

Termunterzijl heeft afscheid genomen van OBS de Munte

Termunterzijl – (oud)leerlingen, leraren en dorpsgenoten namen zaterdagmiddag afscheid van het schoolgebouw van OBS de Munte in Termunterzijl. Aan het eind van dit schooljaar zal de basisschool sluiten, waardoor het onderwijs uit Termunterzijl verdwijnt. De kinderen gaan dan samen naar het nieuwe kindcentrum Qworzo in Woldendorp.

Om dit niet stilletjes voorbij te laten gaan werd er een afscheidsbijeenkomst annex reünie georganiseerd. Meester Bos, leraar van 1962 tot aan zijn pension in 1999, opende samen met directrice Sjanet Duut de middag. In diverse lokalen waren activiteiten, zo konden er lessen bijgewoond worden die werden gegeven door juf Liesbeth over het onderwijs van nu en bij meester Bos een les over het onderwijs van toen.

Voor de kinderen waren er spelletjes, een luchtkussen en een kleurwedstrijd. Ook was er voor hen wat lekkers te verkrijgen op het schoolplein. De fotowand in het lokaal van groep 6 trok veel bekijks, ook de oude uitgaven van de schoolkranten waren in trek.

Aan het einde van de dag werd de deur van de school symbolisch voorgoed op slot gedraaid.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen bij minderjarige jongen

Appingedam - Handhavers hebben donderdagmiddag bij een minderjarige jongen in Appingedam een hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. De politie werd erbij gehaald...