Tentoonstelling en jubileumconcert rond het 125-jarig bestaan van het “Delfzijls Harmonie Orkest”

Delfzijl – Op 30 april 2021 zou het “Delfzijls Harmonie Orkest” haar 125 jarig jubileum vieren. Om dit heugelijk feit te vieren was er o.a. een Jubileumconcert en een tentoonstelling georganiseerd. Helaas door de pandemie mocht alles geen doorgang vinden.

Op 28 april opent DHO om 18:00 uur alsnog haar tentoonstelling “Delfzijls Harmonie Orkest op mars door de jaren heen” in het MuzeeAquarium te Delfzijl. De tentoonstelling commissie van DHO heeft veel uitzoek werk verricht om in samenwerking met het MuzeeAquarium een tentoonstelling neer te zetten waar in u DHO vanaf 1896 tot nu kunt volgen. De tentoonstelling is van 28 april tot en met 28 augustus te zien tijdens de openingstijden van het MuzeeAquarium te Delfzijl.

30 april, op de verjaardag van DHO, houden de Malletband, Harmonieorkest en de leerlingen een gevarieerd programma tijdens haar verlate Jubileum Concert. Muziek van onder andere Toto, ABBA, Kensington, John Williams en Duncan Laurence zullen worden gespeeld maar ook brengt DHO een aantal concertwerken ten gehore. Het Jubileum Concert wordt gehouden in de “Eemsdeltahal” in de haven van Delfzijl.

Back to top button