fbpx
9.3 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Sport Tennisclub Delfzijl organiseert deze zomer leuke clinics voor de jeugd

Tennisclub Delfzijl organiseert deze zomer leuke clinics voor de jeugd

Delfzijl – Tennisclub Delfzijl organiseert de gehele zomer voor jong en oud leuke activiteiten. Heb je altijd al een keer willen tennissen, dan is dit een kans voor iedereen. In deze bijzondere tijden willen ze graag iedereen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan van harte uitnodigen om vanaf woensdag 10 juni a.s. de gehele maand gratis kennis te maken met tennis. Daarnaast biedt Tennisclub Delfzijl een zomerabonnement aan voor de maanden juni, juli en augustus.

Kinderen (voor alle leeftijden)
Op woensdag 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli van 14.00 uur – 16.00 uur wordt er een leuke clinic georganiseerd. Alle kinderen zijn van harte welkom, of je nu al wel of niet kunt tennissen, Tennisclub Delfzijl leert je het graag. Deze middag willen ze kinderen op een leuke en speelse manier nader kennis laten maken met de tennissport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Kom langs!

Volwassenen
Op woensdag 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli van 19.00 uur – 21.00 uur wordt er een clinic georganiseerd. Ervaren of onervaren, iedereen is welkom. Neem je buurman, buurvrouw, oom of tante gezellig mee en Tennisclub Delfzijl leert je graag tennissen.

Zomerabonnement
Wil je gewoon lekker vrij tennissen wanneer jij dat graag wilt? Tennisclub Delfzijl biedt je een zomerabonnement aan voor de maanden juni, juli en augustus voor € 30.

Corona
In deze tijden van corona hanteert Tennisclub Delfzijl alle corona regels die door de KNLTB zijn opgesteld. Kijk voor de regels op www.tcdelfzijl.nl.

Meer informatie over de zomeractiviteiten kun je vinden op de website www.tcdelfzijl.nl, of neem contact op met Jan Mossel via info@tcdelfzijl.nl