20.2 C
Delfzijl
16 juni 2021 10:42

Tennisclub Delfzijl gaat langer door met zomerclinics

spot_img

Delfzijl – Tennisclub Delfzijl is in juni gestart met het organiseren van tennisclinics voor jong en oud. In deze bijzondere tijden is tennis een sport die je heel goed kunt uitoefenen, heerlijk in de buitenlucht. Omdat er veel belangstelling voor de tennisclinic is, gaan we nog iets langer door. Heb je altijd al een keer willen tennissen, dan is dit een kans voor iedereen.

Tennisclinics
In juni is TCD gestart met het geven van tennisclinics. Op de woensdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur voor de kinderen in alle leeftijden en op de woensdagavond van 19.00 uur – 21.00 uur voor volwassenen. Omdat er veel mensen op af komen, geven we hier een vervolg aan. Voor alle liefhebbers die ook graag een balletje willen slaan, woensdag 1 juli en woensdag 8 juli ben je van harte welkom.

Zomerabonnement
Wil je gewoon lekker vrij tennissen wanneer jij dat graag wilt? Tennisclub Delfzijl biedt je een zomerabonnement aan voor de maanden juli en augustus voor € 20.

Corona
In deze tijden van corona hanteert Tennisclub Delfzijl alle corona regels die door de KNLTB zijn opgesteld. Kijk voor de regels op www.tcdelfzijl.nl.

Meer informatie over onze zomeractiviteiten kun je vinden op onze website www.tcdelfzijl.nl, volg ons via facebook (Tennisclub Delfzijl) of neem contact op met Jan Mossel via info@tcdelfzijl.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto
WonenWonen

Populaire berichten