fbpx
10 C
Delfzijl
dinsdag 26 mei 2020
Home Agenda tips Tekenen en schilderen voor kinderen in sfeervol atelier te Usquert

Tekenen en schilderen voor kinderen in sfeervol atelier te Usquert

Usquert – Tekent en schildert jouw kind graag? Maar komt het er vaak niet aan toe? Misschien ontbreekt het aan een brede materiaal keuze? Of kun je simpelweg de tijd niet vinden om met je kind te gaan zitten tekenen en het hierbij te begeleiden? Is een tablet of smartphone op zo’n moment voor jou een betere oplossing om rust te hebben?

De kunstenaars-tweeling Anne en Ati weet hoe druk het leven kan zijn met kinderen en voor kinderen. Dat is een van de redenen dat zij voor jouw kind een fijne teken- en

schilderworkshop hebben bedacht. Kinderen tekenen van nature over wat hen bezighoudt. Zo verwerken ze de gebeurtenissen van alle dag. Na deze workshop gaan ze met een prachtige eigen creatie naar huis. Gun jij je kind zo’n heerlijke middag? Kom naar één van de workshops: Tekenen en schilderen met wax-aqua potloden voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Een fijne manier om de week te onderbreken of af te sluiten. Lekker een hele middag creatieve tijd voor jezelf in een sfeervol atelier, met tips en tricks van Anne en Ati. Schuif (weer) aan, met eventueel een vriendje of vriendinnetje en ontdek de vele mogelijkheden van de wax-aqua potloden. Tekenen en schilderen in één!

Locatie:Atelier ‘Handelskantoor’ – Streeksterweg 11 te Usquert.
data: zondag            15 maart 13:30 – 15:30u * VOL
         zaterdag          21 maart 13:30 – 15:30u
         woensdag           1 april   15:00 – 17:00u

Prijs: €20,- per kind, inclusief materiaal, thee/ranja & zoet. Graag bij aanvang betalen.

Doe je mee ? mail naar ativantwillert@gmail.com of bel/app naar Ati: 06 54921129 om je aan te melden. Wees er snel bij, want de workshops lopen behoorlijk snel vol!

De groep zit vol bij 12 kinderen.

Advertenties