Tegenslagen voor organisatie WinterWelVaart Appingedam

Appingedam – De diverse evenementen in de regio hadden zaterdag last van het onstuimige weer. De WinterWelVaart in Appingedam viel grotendeels in het water, er waren bijna geen standhouders achter de Nicolaïkerk te vinden. Dit kwam mede door het feit dat de leverancier van de stands het niet aan durfde om deze te plaatsen met de verwachte harde wind. Mensen die een stand hadden besproken waren afgebeld.

Nog een tegenvaller was het aantal schepen uit van het varend Erfgoed. Door een aanvaring donderdagochtend met de Borgbrug in Groningen was het scheepvaart verkeer tot vrijdagmiddag laat gestremd en konden de schepen niet op tijd in Appingedam zijn. Wel liepen er in diverse straten artiesten in Dickens stijl door Appingedam en was de kunstijsbaan naar binnen verplaatst bij de oude rechtbank.

Tegelijk met de WinterWelvaart vond ook het evenement ‘kunst in de kerk’ plaats in de Nicolaïkerk.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1839″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button