Gezellig druk tijdens de tweede editie van de Cranberryfair in Delfzijl

Delfzijl – De tweede editie van de Cranberryfair rond de Centrumkerk in Delfzijl trok zaterdagmiddag veel bekijks. Dit kwam mede door een groot aantal bemanningsleden van de Aida Nova die vanuit de Eemshaven een bezoek brachten aan Delfzijl. Maar zonder deze extra aanwas was het gezellig druk mede door een opklaring in het weer trokken mensen er toch even op uit.

Op de fair stond een grote verscheidenheid aan standhouders, ook was het mogelijk om een tochtje door het stadscentrum van Delfzijl te maken in een echte arrenslee.  In de kerk verzorgde het IVAK de culturele programmering.

Ook de ijsbaan van JCI De Drie Zijlen bezorgde weer vele kinderen schaatsplezier.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1840″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button