Teams Studio Tapila2 hebben in Glasgow deelgenomen aan de UDO World Championships Streetdance

Appingedam – Afgelopen weekend hebben twee teams van Studio Tapila2 deelgenomen aan de UDO World Championships Streetdance. Dit wereldwijde evenement vond plaats in het bekende SECC Building in Glasgow, Schotland. De meiden mochten de eerste voorronde dansen op vrijdag waarbij ze dansten tegen teams uit dertig verschillende landen zoals Japan, Nieuw-Zeeland en Amerika.

Infa2ated en 2ché mochten hun optreden van vrijdag nogmaals vertonen tijdens de tweede voorronde op zaterdag. De vijf danseressen van Infa2ated dansten hun debuut op wereldniveau in de categorie Over 18 Novice. Het staan op zo’n groot podium met zoveel getalenteerde dansers was voor hun een spannende ervaring. Ook bij de groep 2ché, die in de hoogste categorie Over 18 Advanced dansten, waren er een aantal danseressen die nooit eerder hebben deelgenomen aan het WK.

Het niveau was dit jaar ongekend hoog waardoor beide teams zich niet hebben kunnen plaatsen voor de finale op zondag. Deze dansweek in Glasgow, wat mede mogelijk gemaakt werd door ABC Nova, heeft de dansers een indrukwekkende en inspirerende ervaring opgeleverd.

Back to top button