Team Vliethoven loopt Zeemijlenloop voor nieuwe rolstoelbus

Delfzijl – Op zondag 25 oktober vond de Zeemijlenloop 2015 plaats. Een goed georganiseerd en uniek hardloopevenement in de prachtige havenstad Delfzijl. Met een elftal medewerkers heeft Vliethoven deelgenomen aan de bedrijvenloop. Dit alles voor maar een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor een nieuwe rolstoelbus voor Vliethoven. Want met de bus van Vliethoven is het beduidend minder gesteld. De bus is aan het eind van haar levensduur gekomen. Roestig en niet meer betrouwbaar. Het bedrag dat nodig is voor de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus kan niet betaald worden uit het beschikbare budget waar de zorg van betaald wordt.

Het werken aan welbevinden is de basis van waaruit alle medewerkers van Stichting de Hoven bevlogen en enthousiast zorg verlenen aan de bewoners. Vanuit deze bevlogenheid zetten zij zich middels verschillende sponsoracties in om de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus te kunnen realiseren. Zodat bewoners kunnen blijven genieten van het contact met de wereld buiten het verpleeghuis en van het contact met hun eigen sociale netwerk.

Onder het motto “Samen klaren we de klus, met elkaar sparen voor een Nieuwe Bus” heeft Team Vliethoven middels deze sponsoractie een bedrag opgehaald van: € 1300,- !!
Een fantastisch bedrag! Team Vliethoven wil iedereen die heeft meegeholpen aan deze actie hartelijk bedanken voor hun inzet, want zonder de inzet van medewerkers, familie, kennissen, vrienden van bewoners en sponsoren was het niet mogelijk om dit tot een succes te leiden.

Back to top button