Taxateur Arie Molendijk komt oude boeken taxeren in het Eemshotel in Delfzijl

Delfzijl – Op donderdag 18 november vindt er een taxatiemiddag plaats in het Eemshotel in Delfzijl. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Molendijk is een bekend taxateur, die samenwerkt met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

Bezoekers zijn van harte welkom op donderdag 18 november van 13.30 tot 16.00 uur in het restaurant van het Eemshotel, Zeebadweg 2 Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl

Back to top button