fbpx
16.5 C
Delfzijl
woensdag 23 september 2020
Home Agenda tips Tai Chi 'Fit en Vitaal' maand Uithuizen

Tai Chi ‘Fit en Vitaal’ maand Uithuizen

Uithuizen – De non-profit Tai Chi vereniging van Uithuizen organiseert een inloop actie maand. Iedere geïnteresseerde voor het ‘fit en vitaal’ energie programma kan de maand september elke dinsdag gewoon langskomen en meedoen.

Bijna jaarlijks geeft Yvonne Huizinga van Tai Chi Uithuizen leuke trainingen weg. Nu ook weer met het doel, mensen kennis te laten maken met Chinese bewegingsleer. Bent u een fanatieke sporter? Of heeft u juist fysieke klachten zoals: fibromyalgie, copd, reuma, migraine, stress of burnout verschijnselen? Dan is het Chinese Tai Chi en Chi Kung zeker wat voor u omdat u meer in uw kracht leert te staan.

De gemeente Eemsmond is ook erg blij met organisaties zoals die van Yvonne Huizinga. Want het commerciële aspect is niet belangrijk want het gaat juist om de mensen zelf te helpen aan een gezondere lifestyle. Leuke groepslessen met als kernpunt ontwikkelen van jou met je eigen normen en waarden.

Heeft u interesse om langs te komen? Kom vanaf 4 september 2018 gewoon op een dinsdag avond in deze maand langs en probeer een les uit. Van 20:30 – 21:30 gymzaal J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB Uithuizen. Meer informatie: 06-14925624 of: www.tai-chi-uithuizen.jimdo.com