fbpx
9.9 C
Delfzijl
woensdag 23 september 2020
Home Agenda tips Summer Saturday op 28 juli in het centrum van Delfzijl

Summer Saturday op 28 juli in het centrum van Delfzijl

Delfzijl – Het belooft zaterdag 28 juli in het centrum van Delfzijl, ongeacht de weersomstandigheden, een zeer zonnige dag te worden. Delfzijl staat dan in het teken van de Summer Saturday.

Bezoekers van het centrum gaan veel ijsjes, slippers en vooral de zon regelmatig zien (zelfs als het regent). Er wordt door vele winkeliers een zomerse versnapering en/of drankje aangeboden in een zomerse entourage en dit alles ’s middags ook nog onder het genot van opzwepende muziek, gespeeld door de swingende Braziliaanse percussie band Batatuké. Zij zullen vanaf 13.00 uur optreden en door het centrum lopen om mensen te verleiden tot een dansje.

Voor de kinderen zijn er ‘s middags leuke spelletjes en activiteiten te doen , verspreid door het centrum. Onder andere snoephappen en waterballonnen gooien staan op het programma.

De winkeliers hebben ook een leuke actie bedacht voor iedereen die het aandurft. Wie in de grappigste, vooral gekke, meest originele of creatiefste zomer outfit komt en op de foto gaat in één van de zomerse setting bij verschillende ondernemers, maakt u kans op één van de drie zomers gevulde tassen.

Bij meer dan 45 winkeliers ontvangt men zelfs bij een aankoop een coupon voor een gratis ijsje.Deze kan men ophalen bij Cafetaria Rex, Cafetaria de Delf of Limburgia.