1000 Strandballen door het centrum van Delfzijl tijdens Summer saturday

Delfzijl – Op zaterdag 29 juli organiseert STAD (St. Activiteiten centrum Delfzijl) een gezellige, zomerse dag: Summer saturday.

De winkeliers in het centrum van Delfzijl zorgen voor zomerse sferen en hopen dat het weer ook een beetje meewerkt en het zonnetje zich laat zien. Er zijn verschillende waterspelletjes zoals flessenvoetbal, waterballonnengevecht, waterpistool schieten en strandbal kegelen.

Bij meer dan 40 winkels worden bij aankoop ijscoupons uitgedeeld (op=op) voor een gratis ijsje die deze dag tot 17.00 uur kan worden afgehaald bij 1 van de 4 deelnemende ijsverkopende zaken. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de deelnemersstrook.

Maar het spectaculairst deze dag zijn de vele, vrolijke strandballen. Om 13.00 uur worden meer dan 1000 strandballen het centrum in gerold. Zal daarmee een strandballenrecord worden gevestigd?  Vele winkels hebben een leuke actie verbonden aan deze strandballen. Op vele ballen staat een logo, boodschap of de winkel heeft eigen strandballen. Vind je zo’n bal dan maak je kans op een presentje, leuke extra korting of een andere zomerse verrassing. De ballen mogen meegenomen worden. Met al deze leuke activiteiten lijkt dit een zomerse, gezellige en superevenement te worden.

Summer saturday wordt gehouden op zaterdag 29 juli van 13.00-17.00 uur.

Back to top button