Succesvolle eerste editie van de Hoge Hakken Run in Delfzijl

Delfzijl – Stichting Activiteiten centrum Delfzijl organiseerde zaterdag voor het eerst een Hoge Hakken Run bij de Zandloper (tussen de Molen en Smit Sport) in het centrum van Delfzijl. Om 13:00 werd er gestart met de kidsrun waar 19 deelnemers aan de start verschenen. Na een pauze en optreden van de jongste dansgroep van dansschool The Legacy SO FLY was het de beurt aan de volwassenen.

Het startschot voor deze run werd gegeven door Dave Roelvink en in de jury zat voormalig Miss Denthe Lauraine van der Werff. Aan de start verschenen acht vrouwen en zeven mannen. De toeschouwers konden beter niet met de ogen knipperen, want voor je het wist waren de dames aan de finish. De heren namen de tijd om het parcours af te lopen, want ze hadden zo hun best gedaan om er goed uit te zien.

Na afloop van de race werden de prijzen uitgereikt aan de snelste deelneemster en er was een prijs voor de dame met de hoogste hak. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”695″]


Back to top button