zondag 1 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Struinen in de tuinen Den Andel in vernieuwde vorm

spot_img

Den Andel – De persconferentie van dinsdag 18 augustus heeft podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen behoorlijk aan het improviseren gezet. De aangescherpte adviezen omtrent Covid-19 maken het niet meer mogelijk om met publiek in privé tuinen te genieten van een optreden. In plaats daarvan komt Struinen in de Tuinen met een aangepaste editie: zondag 6 september kan men tussen 12:00 en 17:00 op pad richting een aantal openbare tuinen in het dorp.

Na vijf maanden voorbereiding stond er een prachtig programma op de website en was alle promotie al verspreid. De organisatoren zijn ontzettend blij dat ze binnen twee weken op 5 openbare locaties een alternatieve versie van Struinen in de Tuinen kunnen realiseren.

De locaties zijn: Tuin van de kerk, Voortuin van het kerkhof, tuin van de Holm, de Dorpstuin en veld bij het Berehoes. Op elke locatie zijn 3 verschillende optredens van steeds 30 min. In totaal zijn er 16 verschillende optredens!

Op deze locaties staan 30 stoelen op veilige afstand van elkaar, bij de entree kan men naam en telefoon nummer achterlaten. Vol is vol!

De nieuwe programmering staat op www.struinenindetuinen.nl. Papieren programma’s zijn ook te verkrijgen op de locaties.  

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten